Travlhed! - Jeg beklager stilheden

Der har været temmeligt stille på siden de sidste par måneder - og det er jeg ked af! Jeg har været lidt omtåget og optaget af nye indtryk og begivenheder. Vi flyttede i november til Ringkøbing fra Randers, hvor vi lige siden har boet hos mine forældre. I midten af december fik vi solgt vores Randers-lejlighed, og i går fik vi skrevet under på papirerne til vores nye hjem i Ringkøbing. Derudover har jeg også fået nyt job, hvor jeg starter i næste uge.. Så man må sige, at der sker lidt herude vest på!

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er kommet lidt ud af mine hyggelige hækle-/strikkevaner, så det er yderst begrænset hvad jeg har nørklet med. Min fine bark-cardigan ligger stadig og venter på at blive hæklet færdig, og ja ja, jeg skal nok! Det er dog lykkedes at få hæklet "blad"-huen fra Sidse Sangild, men har hverken brugt den eller taget billeder, men mon ikke det kommer? :)  Jeg har også, i samarbejde med min 4-årige nevø, været i gang med at tegne og designe en kanin, som jeg skal hækle til ham. Måske skal jeg meget hurtigt indskyde at jeg på ingen måde er et tegne-geni, hvilket også tydeligt fremgår af billedet herunder. ;-) Han har selv valgt farverne på kaninen, og var endda selv med i garnbutikken for at købe garnet. Så nu venter han i spænding på at få sin kanin - og jeg glæder mig til at give den til ham så snart den er færdig.

Add new comment